2020-02-02 09:09:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Élvezze ki minden percét ennek a nagyszerű napnak!

Napi horoszkóp február 1-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön második sorsterületén halad át, és közben trigont alkot a Jupiterrel. Ezen a napon ön roppant nagyvonalú a szeretteivel, és nagylelkűségében segíthet azoknak, akik kevésbé szerencsések.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön első sorsterületén halad át, a Bak jegyében lévő Jupiter trigonálja, ön most kitűnő, nyugodt hangulatban van, érzelmei kiegyensúlyozottan áramlanak. Környezete nagyra értékeli megbízhatóságát. A változásokkal szembeni ellenállása miatt azonban nem könnyű együtt haladni önnel.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, a Vízöntő jegy utolsó fokán áll, féllábbal még itt, a másikkal már a Halakban. Pontosan ez jellemző a mai napjára is, „csinálnék is valamit, meg nem is”… Ezért inkább önszántából semmit nem csinál.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Jupiter a hetedik sorsterületéről trigonálja a Holdját, a Vénusz-Neptunusz is támogatja ezt a konstellációt, partnere úgy döntött, hogy egy kis kultúrát csepegtet a mai estéjükbe, színház, vacsora, élvezze ki minden percét ennek a nagyszerű napnak!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr még a hetedik sorsterületén tartózkodik, de holnap már a következő életterületnek az energiáiban részesül, és az ön fejében már a holnapi tárgyalásai járnak. Ne aggódjon, minden simán fog menni.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Vízöntő utolsó fokán tartózkodik, ilyenkor ez a bolygó erőtlen, és következő jegyre, életterületre koncentrál. Ön nagyon szeretne partnerével néhány dolgot megbeszélni, és a fejében most állítja össze a forgatókönyvet.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz és a Hold fényszöget alkotnak egymással, ön előtt egy gyönyörű nap áll, amely szinte el is kényezteti önt. Csak a túlzásokra kell figyelni az ételek-italok tekintetében, sajnos önnek ezen a téren nincs túl nagy akaratereje.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz és a Hold az ötödik és a hetedik sorterületén tartózkodik: a szerelmet jelző életterületeken, érzelmeket jelölő bolygók, ráadásul kitűnően fényszögelve két súlyos planétával… ez egy olyan kimagasló konstelláció, amit feltétlenül ki kell használnia, mert nem sokszor adódik az ember életében ilyen.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kiváló pénzügyeket jeleznek a planéták, amihez csak nyúl, ott pénz terem. Szinte a kisujját sem kell tennie ezért a javakért és most ön előtt az anyag lehetőségek minden ajtaja kitárul. Markol is belőle rendesen és természetesen nem hazudtolja meg önmagát, mérhetetlenül költekezik.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A planéta állások kifejezően kedvezőek az ön érzelmi és pénzügyi helyzetének. Aknázza ki ezt a lehetőséget, a föld-elem kitűnően pártfogásba veszi önt, lehet szó bármiről, dolgai olajozottan működnek.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma lehet, hogy pont az ön otthonában látja vendégül barátait, nagyon vágyik már egy magas szintű beszélgetésre, eszmecserére. Ön az a típus, aki mások véleményét is szereti kikérni, még ha nem is fogadja meg a tanácsokat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon boldog nap köszönt ma önre, rövidebb utazásokat, vagy kirándulásokat tehet partnerével, ha az éppen nincs, akkor barátaival fog lógni egész nap, szüksége van érzelmi támogatásra, amit ön is viszonoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: